Снимка: iStock

Продукти:

450 г пилешки гърди без кост, нарязани
450 г свинска наденица, нарязана
400 г нарязани домати
1 глава лук, нарязан
1 зелена чушка, нарязана
125 г целина, нарязана
250 мл пилешки бульон
2 чаени лъжици риган
2 чаени лъжици магданоз
2 чаени лъжици горчица
1 чаена лъжица лют червен пипер
½ чаена лъжица мащерка
450 г обелени скариди
 
Приготвяне:
 
В купата на мултикукъра сложете всички съставки без скаридите. Поръсете с подправките. Разбъркайте. Пуснете на програма на ниска температура за 7-8 часа. 30 минути преди джамбалаята да е готова добавете скаридите и довършете програмата за готвене.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase