Pixabay
fallback

Изолирането от света има и положителни страни. Освен че имате повече време за излежаване, гледане на телевизия, четене на книги или слушане на музика, можете да подобрите уменията си в леглото. Въпреки препоръките на лекарите за избягването на интимните контакти по време на паднемия, много двойки, които са здрави, не се притесняват да правят секс. 

 
Първоначално идеята да бъдете постоянно с половинката звучи страхотно - може да си отделите повече време един за друг и да го правите когато поискате. Но след това скуката започва да надделява и страстта остава на заден план. 
 
Независимо, че не ходите на работа, вие трябва да продължите да се поддържате, за да не понижите очакванията на човека до вас в интимен план. Според психолози, изолацията кара много мъже и жени да се занемарят, което определено не действа добре на либидото. Наболите косми по краката и интимните части, мирисът на пот или мръсната коса, действат доста отблъскващо. 
 
Според специалистите, ако по време на пандемията не се намирате на едно място с вашата половинка, трябва да направите така, че да поддържате емоцията между вас жива. От друга страна, ако всеки ден сте с вашия мъж или жена, трябва да бъдете по-оригинални и измислите нещо по-интересно от мисионерската поза на спалнята. 
 
Ето няколко начина, с които да повишите страстта във връзката докато стоите вкъщи:
 
Визуализирайте
 
Независимо дали сте разделени заради пандемията или просто единият е на работа, а другият у дома, впрегнете визуализацията като ваш пръв помощник. Изпращайки съобщение на половинката какво я очаква като се прибере или се видите, действа доста стимулиращо. Може да обясните детайлите на вашето бельо, с което да накарате партньора си да си ви представи и поиска да се прибере час по-скоро. 
 
Правете повече комплименти
 
Не е нужно да имате някакъв повод, за да кажете на мъжа си, например, колко добър е в леглото. Особено в момент на изолация, когато и двамата сте изнервени, подобни комплименти повдигат настроението и желанието за секс. 
Още по темата четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

чукачев

преди 4 години

До 8 какво да направите ?Каде е това ? Идвам веднага.

7

Анонимен

преди 4 години

След 15 г брак какъв секс изобщо?

6

Анонимен

преди 4 години

Вече яко смучете от пръстите си, глупостите в тоя сайт стават все по-фрапантни. Скоро и изгревът на слънцето ще е по-различен заради изолацията.

fallback