Pixabay

Първата Кървава Луна за 2020 г. вече е факт. Тя настъпи точно в 19:45 на 9 март и ще я виждаме на небосклона още двe денонощия. А как и колко ще трае нейното действие, зависи от самите нас и зодиакалния знак, който носим.

 
Според астролозите на „Stylecaster“, тази година Червената или Супер луна, както я наричат, може да ви постави между чука и наковалнята, като само вашите умения ще предопределят как ще се измъкнете от тази ситуация.
 
След като ви разказахме какво представлява явлението и как ще се отрази на живота ни в следващите няколко дни, ето любопитна информация за това кои зодии трябва да са по-внимателни по време на Кървавата Луна.
 
1. Овен
 
Овните са емоционални и винаги се ръководят от чувствата си. На моменти те се опитват да ги потиснат и искат да изглеждат сякаш са коравосърдечни, но това е само заблуда. По време на Супер луната те ще станат по-тревожни и несигурни от всякога.
 
Според астролозите, най-добрият ход на хората с този знак е да канализират енергията на пълнолунието, е да се оставят на емоциите и да не крият от останалите. Това означава да общуват открито, особено партньора си, да им разкажат за своите страхове и за всичко онова, което до момента са пазили в тайна. Не е изключено да се разделят с някои хора през периода. Каквото и да става, специалистите съветват да не спирате никого, щом е взел такова решение. Друго нещо, за което да внимавате, са съветите на приятелите, които често пренебрегвате. Бъдете по-търпеливи и не действайте импулсивно, за да не съжалявате.
 
2. Рак
 
Представителите на тази зодия са нежни души, които се ръководят от Луната. Това е основната причина да станат изключително крехки тези дни. Те ще ронят сълзи и ще бъдат по-уязвими от обичайното, заради което трябва да са по-концентрирани.
 
Още за зодиите, на коио Кървавата Луна ще повлие, четете в Tialoto.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase