Снимка: БГНЕС
fallback

Виктория Георгиева беше избрана да представи страната ни на предстоящите финали на Евровизия в Ротердам. Песента, която Виктория ще изполни е вдъхновена от психичните проблеми, които новото поколение изпитва, а именно паник атаките, съобщи Bulgaria ON AIR. Това коментираха певицата и композитора Борислав Миланов.

Парчето носи името Tears Getting Sober и ще направи своята премиера заедно с видеоклип на 7 март по БНТ.

"Тази песен за мен е много лична, защото имам много голямо участие в нея като автор", сподели самата Виктория.

Oще по темата

Борислав Миланов и колегите му от Symphonix International - Лукас Оскар от Австрия и Корнелия Виболс от Швеция заедно създават композицията във Виена.

Двата полуфинала и големият финал на Евровизия 2020 са на 12, 14 и 16 май от 22 часа. България ще вземе участие във втория полуфинал на 14 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 години

Божичко, що за глупости. Доколкото разбрах от досегашната информация, в песента става дума за това, че ако имаш проблем и се тревожиш, трябва да намериш сили и да се изправиш срещу него, за да го решиш, а не да се докарваш до безпомощно състояние и да се разболяваш. Какви вулгаризми, какви простотии, какви реклами на лекарства, какви глупости?

21

all my love

преди 4 години

Хора, не сте добре, наистина. Толкова ли няма с какво да представите България, ами с някакви вулгаризми и простотии. Това си проста фармацевтична реклама на прословутите им лекарства за "паник атаки". Обикновено наблъскани с опиумни компоненти. Лекарства, с които държат американците в перманентен наркотичен унес.Това е една вече крайно деградирала и простееща американска субкултура, която се опитват да насадят у нас. Няма как, от сърце да не пожелая неуспех на едно такова грозно начинание.

20

Анонимен

преди 4 години

Миланов всяка година добре се е старал. Миналогодишната му песен за Австрия беше на първо място в гласовете на журито, а тази за България беше музикално по-изпипаната и гласуването нямаше нищо общо с Миланов. Той сам си каза, че е искал да се откаже, когато от съседска балканска делегация го поздравили за качествата на песента, но казали, че не му дават точки, защото българското жури миналата година не им дало на тях или нещо такова. Беше отмъщение за 2-рото място на Кристиан пак с негова песен.

fallback