22

Анонимен

преди 4 години

Божичко, що за глупости. Доколкото разбрах от досегашната информация, в песента става дума за това, че ако имаш проблем и се тревожиш, трябва да намериш сили и да се изправиш срещу него, за да го решиш, а не да се докарваш до безпомощно състояние и да се разболяваш. Какви вулгаризми, какви простотии, какви реклами на лекарства, какви глупости?

21

all my love

преди 4 години

Хора, не сте добре, наистина. Толкова ли няма с какво да представите България, ами с някакви вулгаризми и простотии. Това си проста фармацевтична реклама на прословутите им лекарства за "паник атаки". Обикновено наблъскани с опиумни компоненти. Лекарства, с които държат американците в перманентен наркотичен унес.Това е една вече крайно деградирала и простееща американска субкултура, която се опитват да насадят у нас. Няма как, от сърце да не пожелая неуспех на едно такова грозно начинание.

20

Анонимен

преди 4 години

Миланов всяка година добре се е старал. Миналогодишната му песен за Австрия беше на първо място в гласовете на журито, а тази за България беше музикално по-изпипаната и гласуването нямаше нищо общо с Миланов. Той сам си каза, че е искал да се откаже, когато от съседска балканска делегация го поздравили за качествата на песента, но казали, че не му дават точки, защото българското жури миналата година не им дало на тях или нещо такова. Беше отмъщение за 2-рото място на Кристиан пак с негова песен.

19

Анонимен

преди 4 години

Да, Германия се представя с песен на бълг. екип на Б.Михайлов от един млад и чаровен певец от Х Фактор Бенджамин Долич (той пък е от Словения ) и нашият този път добре се е постарал.(сигурно защото са му платили много ) - песента си е разбивач в денс чартовете и като нищо може да спечели, защото тинейджърките ще си паднат по тоя Бен. Все едно шведи са го писали това парче Violent thing! Така че, ако българи спечелят, това ще е Борислав Михайлов с парчето за Германия

18

Анонимен

преди 4 години

С готовност отивам да копая с мотика. Само ми трябва къща, трябва ми обработваема земя, трябва ми капитал, а ти после ми изкупи продукцията на цена, с която мога да водя нормален живот. Хората ходят на тълпи на бригади в чужбина. Един беше пуснал в предаването на Карбовски фалшива обява за работа за овчар и имаше няколкостотин кандидати за позицията.

17

Анонимен

преди 4 години

аник атаки има, защото отмениха казармата за младежите, а днешните жени са станали безподобни л игли. Каквито майките, такива и дъщерите. Има 40 годишни булки, които се държат като скъсали синджира.

16

Анонимен

преди 4 години

Паник атаки... Както казваше навремето дядо ми, бога да го прости, депресии, дълги коси... щото не са виждали мотика през живота си! Айде да копаят от сутрин до вечер на полето ще видим ще има ли депресии и паник атаки... Щуротии!

15

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Някой в интернет беше написал ,че Евровизия е параолимпийският еквивалент на музикалната индустрия!

14

Анонимен

преди 4 години

айде бегом на село да копаете компира---И не знам откъде произхожда странната представа, че хората не обичат да копаят и това е някакво наказание. Ако можехме да оцелеем от това и то ни даваше сигурност за бъдещето, щяхме на тълпи да да бягаме да копаем. Но ако можехме да оцелеем от това, нямаше да сме в паника. Хората вършат далеч по-гнусна работа, за да оцеляват, от копаенето на чист въздух. От сменяне на памперсите на стари хора до гълтане на наркотици като муле.

13

Анонимен

преди 4 години

Само като прочетох заглавието,разбирам,че вече сме на 1 място отзад напред---Много си в грешка. Само това, че Германия тази година плати на българския екип да напише и тяхната песен, е показателно. Другата причина е, че от всички представени до момента песни истински фаворит не се очертава. Каквато и да е песента, ще се класира, и то добре. Между другото, румънската балада се казва "Alcohol you".

12

Анонимен

преди 4 години

Пука ли му на някой.

11

Анонимен

преди 4 години

Абе тия не знаят какво искат. Суетата пак е някаква норма, ама това си е простотия породена от много простотия.

10

Браво на момичето!

преди 4 години

Тази поне става, не е чалгаджийница или типа на Гери-Никол, Дари, Мари, Диони...... Браво на момичето и успех!

9

баба ви от село

преди 4 години

като взема една сопа и ще ви дам паник атаки...айде бегом на село да копаете компира, там няма да получавате атаки

8

Анонимен

преди 4 години

Само като прочетох заглавието,разбирам,че вече сме на 1 място отзад напред

7

Анонимен

преди 4 години

Ах тоя модернизъм, аз не съм разбрана, не могат да ме разберат, аз съм в паник-атака, аз съм велика. чудо, мани. ама да ходят на Марс бе, там ще ги разберат. Едно време имаше и такъв филм - Мила от Марс.

6

СССР2

преди 4 години

Днешно време е много модерно кифлите да изпадат непрекъснато в паник атаки ("От един тон дрехи нямам какво да облека!") и депресии ("той само ме е6а и не иска нищо от мен")...

5

Анонимен

преди 4 години

Има шанс за Психовизия, но за евровизия е съмнително. Там играят повече еврата.

4

Анонимен

преди 4 години

Демек са изкопирали нещо като Били Айлиш ли да се разбира?

3

Анонимен

преди 4 години

Много се радвам, че Симфоник пак са направили песента, след като искаха да се откажат. Тазгодишната песен на Германия също е с композитор Борислав Миланов. Темата също ми харесва, паник атаките всъщност не са плеймейтска история, а много сериозен проблем. Всеки със силна тревожност, дали от парични проблеми, дали от други - работа, образование, лични отношения, знае какво е. Особено безпътицата при младите. Ужас от бъдещето, несигурност, вина, срам, губене на вяра във възможностите си.