Снимка: Булфото, архив
fallback
Скандал за пари - това е основната версия, по която работи полицията за разстрела на 48-годишен бизнесмен в столичния кв. "Фондови жилища", съобщава "Труд". 
 
Собственикът на транспортна фирма Емил Коцев бе покосен от два куршум в тила пред дома си в петък вечерта.
 
Коцев е слизал от автомобила си, след като се е прибирал от работа, когато е бил гръмнат от убиеца почти от упор.
 
Открит е от хора, които живеят в района и са подали сигнал в полицията.
Oще по темата
Според съседи, мъжът не бил много познат в квартала, тъй като не бил много разговорлив. Въпреки това винаги поздравявал комшиите си и не е създавал проблеми.
 
Той бил родом от Своге, но от дълго време живеел и работел в столицата. Занимавал се с транспортен бизнес. Имал четири камиона, но наемал хора за шофьори, а самият той се занимавал с авторемонти.
 
По първоначална информация мъжът е бил криминално проявен. Имал е криминална регистрация за грабежи и притежание на боеприпаси.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Щерю

преди 4 години

Добри хора застреляли Емил Коцев за да не се мъчи, като дойде корона-вируса...

24

Брудос

преди 4 години

16. явно ти не пътуваш често из родината, но не с кола или влак а просто да обикаляш нашите планини. Щеше да научиш че това, което става в твойто Искърско дефили е едно няма нищо с това , което е нещо нормално от десетилетия в Странджа, Средна гора, Стара планина. Прочети в гоогл какво значи вандализъм. И то като държавна политика... Но не се опитвай да се бориш с тази, т.н. от тебе "дървена мафия", мисли за семейството и твоите близки!

23

Dan dan

преди 4 години

И той работел по проект,като повечето софиянци.

fallback