Снимка: iStock
Продукти:
 
4 броя пилешки гърди
500 г чери домати
няколко скилидки чесън, нарязани
400 г царевица от консерва
зехтин
сол, черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
За всяко парче пилешки гърди, пригответе алуминиево фолио, може и двойно да го направите. Поставете пилешките гърди, които сте овкусили със сол и черен пипер. Прибавете чери доматките и отцедената царевица. Количеството царевица, чесън и домати се разпределя така, че да има за всяко парче месо от тях. Капнете по няколко капки зехтин и завийте добре фолията. Сложете ги в подходяща тава и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса. Печете така около 30 минути, след което отворете фолиата, за да се запече месото за още няколко минути.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase