Снимка: iStock
Продукти:
 
450 г варени пилешки гърди, накъсани
2 стръка целина, нарязани
110 г стафиди
110 г печено кашу
225 г майонеза
½ чаена лъжица къри на прах
1 скилидка чесън, пресован
1 чаена лъжица лимонов сок, пресен
сол и черен пипер на вкус
по желание пресен босилек за поръсване
 
Приготвяне:
 
Предварително сварете пилешкото и го накъсайте. В голяма купа смесете месото с целината, стафидите и кашуто. В отделна купа смесете майонезата с кърито, разбъркайте. Добавете пресования чесън и лимоновия сок. Разбъркайте. Добавете дресинга към салатата. Разбъркайте много добре и поръсете с подправките.

Още вкусни рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase