Pixabay

Преди да настъпи ретроградната Венера, едно друго астрологично събитие ще промени живота ни – транзитът на Меркурий във Водолей. Движението на планетата вече започна на 17 януари и ще продължи до 16 март.

 
Основното, което трябва да знаем за периода, е че той ще ни даде пълна свобода в общуването. Това означава, че някои ще имат успех в намирането на половинка, други ще подобрят комуникацията на работното място, а трети ще преоткрият колко е хубаво да споделиш с приятел.
 
Както вече стана ясно, хората няма да се притесняват да общуват открито и да показват чувствата си на другите. По време на транзита някои ще открият, че имат заложби, които са потискали и ще развият въображението и потенциала си за реализацията на новите си идеи.
 
И тъй като общуването ще бъде в основата на всичко, това означава и да започнете да участвате в повече групови занимания и проекти, както и да оставите различията настрани, за да можете да работите по-лесно в екип.
 
Астролозите съветват да говорите повече за това, което чувствате, но да мислите преди да изречете каквото и да е. Причината е, че измежду хората, с които сте решили да споделяте, може да има някой, който не ви мисли добро.
 
Промени за зодиите по време на транзита на Меркурий във Водолей
 
Овен – разширете социалните си контакти. Излизайте повече с приятели навън и се включете в каузи, в които може да дадете вашия принос.
 
Телец – ако подобрите отношенията си с колегите, работата ще ви спори много повече. Отдадени сте на кариерата, но не пренебрегвайте любимите си хора заради нея.
 
 
Какво да очакватпредставителите на всяка зодия четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase