9

степан

преди 4 години

Отпускайте чашка предимно на българско с туршия без пестициди и нитрати.

8

Анонимен

преди 4 години

Транзитира предимно в главите на които вярват, че астрологията е точна наука..

7

Три съвета

преди 4 години

Трите безплатни! Всичко останало се заплаща!

6

А металният плъх

преди 4 години

Застъпи на смяна!!! Нещо ще бъде пожертвано заради хазартните тарикати, но не съм сигурен какво има два начина да го оправите това - легализирате леките наркотици - марихуана и хашиш - влизат ви 420 милиона. Върнете статуса на някой съсловия. Замислете се за данъчния и митнически контрол.

5

Don Claude

преди 4 години

До АнонименТова е така, защото наистина нямаме нужда от чуждо мнение и наистина сме много умни. А с такива постове в събота вечер твоето мнение скоро няма никой да го чуе, не само водолеите.

4

Анонимен

преди 4 години

Водолей....най-големите егоисти и само влюбени! Не зачитат чуждо мнение и се мислят за много умни.

3

Анонимен

преди 4 години

Лунна Нова година 2020 г.

2

Анонимен

преди 4 години

Как точно Меркурий транзитира през водолей след като са на светлинни години разстояние? Това че едно време хората са гледали как една точка на небето преминава през други точки не значи абсолютно нищо... Добре дошли в 21 век.

1

Анонимен

преди 4 години

Напоследък ,каквото и да кажа,все не ми мислят доброто.Всеки е в ретроградната Венера.Искам да избягамот ретроградния период.Дано е по малко от триста години.Ще ида приНептун,звучи по познато и приемливо.Ако ида на Уран после ще светя катодиоден електрожен,та по скромно.Ненамирам цаката ,на Венера и това е.