Снимка: iStock
fallback

Продукти:

1 кг пилешки крилца, охладени
2 с.л. сушен босилек
2 с.л. риган
1 с.л. сушен розмарин
няколко стръка нарязан магданоз
1 с.л.сушена мащерка
1 ч.л. чесън на прах
лют пипер по желание
2-3 с.л. мед
 
Приготвяне:
 
Сложете в дълбока купа крилцата и прибавете към тях подправките и меда. Разбъркайте добре с ръце. Пригответе подходяща тава и сложете в нея хартия за печене. Върху хартията подредете крилцата. Печете в предварително загрята фурна на 220 градуса до готовност (около 30 минути).

Още рецепти можете да видите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback