Снимка: БГНЕС
fallback

Принц Хари и съпругата му Меган вече няма да бъдат действащи членове на британското кралско семейство и няма да използват титлите "кралски височества", обяви днес Бъкингамският дворец, цитиран от Ройтерс.

"Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат силно обичани членове на семейството", заявява кралица Елизабет Втора в изявление.

Хари и Меган обаче повече няма да получават обществени средства и ще възстановят сумата от 2,4 млн. бр. лири (3,1 млн. долара), похарчена за ремонта на резиденцията им.

"Признавам предизвикателствата, които трябваше да понесат като резултат от засиленото внимание през последните две години, и подкрепям желанието им за по-независим живот", заявява кралицата.

Тя допълва, че е особено горда от начина, по който Меган е станала част от семейството. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 4 години

Като върнат и имението или си го купят по пазарни цени, тогава да ми ги хвалите. А ако не им стигат парите да постъпят като всеки редови гражданин... има банки!

47

Хари е по умен от

преди 4 години

всички англичани. Британците се мислят за каймака на света, а са най глупави, още робуват на една мухлясала бабка. Хари се осъзна и стана човек!

46

А сега сериозно

преди 4 години

До Анонимен 36-Меган я чака съдбата на принцеса Дайяна..-Дреме им на Двореца за Меган. Тя няма нищо общо с Даяна, защото Хари не крон-принц. И не ги засяга толкова. Меган и Хари ще работят само професията - известни. Като Кардашиан и Парис Хилтън. Могат и като тях да захлебят от филчета за възрастни и със ***-освободени групови сцени.

fallback