Продукти:
- 600 г зрял боб
- 3 глави лук
- 6 супени лъжици олио
- 300 г пушен бекон
- ½ кисела зелка
- червен пипер
- дафинов лист
- черен пипер
Приготвяне:
Сварете боба с две от главите лук, ситно нарязани. Към тях добавете 3 супени лъжици олио и разбъркайте. В друг дълбок съд сварете ситно нарязаната зелка. Овкусете я с черен, червен пипер и дафинов лист. Отцедете зелето и го запържете леко с останалите 3 супени лъжици олио и останалия ситно нарязан лук. Към тях добавете и бекона, нарязан на едри парчета. Отцедете боба и го добавете към зелето. Разбъркайте и оставете да се готви така около десетина минути.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
Анонимен
преди 4 годиниС миpuшещия на мъpша бекон,не благодаря!а за зелето се използва чимен(сминдух),а не дафинов лист.
3
Анонимен
преди 4 годиниТова е рецепта за празнични фойерверки и музикална програма.
2
въййй
преди 4 годиниМалиии.......като се изрежеш, не само намирисва ами и люти на очите!