Снимка: istock
fallback

Продукти:

¼ чаша соев сос
4 чаени лъжици сусамово олио
2 супени лъжици мед
3 резена пресен джинджифил
2 скилидки чесън, пресован
4 пилешки гърди без кост

Приготвяне:

В купа смесете соевия сос, сусамовото олио, резените джинджифил и пресования чесън. Загрейте ги за малко в микровълнова. След това разбъркайте. Загрейте още веднъж за няколко секунди, като внимавате да не кипне.

Поставете пилешкото в купа. Залейте със сместа и оставете да престои за 30 минути.

Загрейте грила. Печете маринованите гърди за по 8-10 минути от всяка страна. Поливайте от време на време с маринатата, за да стане сочно. Печете до златисто. Още апетитни рецепти може да намерите в Az- jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Г.Т.

преди 4 години

Сега като се замисля, за довечера мога да сготвя свинска рибица с кост и кисело зеле!

2

Г.Т.

преди 4 години

Искам поставилите минуси на долния ми коментар да ми покажат снимка на пилешки гърди с кост!Явно си мислят за бутче, но и това не е вярно! Пилето има кълки! Бутове станаха като почнаха да ги помпат със всякакви екстри!Поздрави! (screenshot)

1

Г.Т.

преди 4 години

Пилешки гърди без кост - убихте ме!

fallback