Снимка: Istock
fallback

В една връзка чувствата никога не са достатъчни. Започвайки нова, винаги сме щастливо влюбени, всичко ни се струва прекрасно, вярваме че сме срещнали човека, с когото ще прекараме остатъка от живота си. Минават месеци и нещата придобиват друг изглед и смисъл. Понякога решаваме да си тръгнем, но има случаи, в които мъжът си тръгва, въпреки че усещаме, че той по някакъв начин изпитва чувства към нас. Защо?

Не се чувства оценен във връзката

Понякога достойнството на мъжа е на първо място. Той може да ви обича, но това не означава, че ще ви позволи да тъпчете гордостта му. Ако дълго време се чувства като недооценен, няма да се поколебае да сложи край на връзката.

Вече не сте онази жена, в която той се влюби

Хората се променят с времето, не само като външност, но и като характер. И когато не успеем да се адаптираме към промените на другия, отношенията вървят към своя край.

Не вярва в способностите си да ви направи щастлива

Несигурността в себе си на един мъж, може да е причина да не започне връзка или да я прекъсне, когато не смята, че е достоен за партньорката си. Може да е готов да жертва някои неща, за да ви направи щастлива, но за истинските важни, които да отговорят на нуждите и очакванията на взаимоотношенията, да не е готов. Ето защо той предпочита да я прекъсне.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 години

До До 23обилновен човек не може да стане полицай, пожарник, кандидат за депутат и др.трябва връзки и огромни рушветиа това е непосилно за насказвам го като офис служител в частна фирма

24

Анонимен

преди 4 години

Когато любовницата започне да прави номера на жена му....

23

Анонимен

преди 4 години

Когато суетата и стадният инстинкт са по-силни.

fallback