25

Анонимен

преди 4 години

До До 23обилновен човек не може да стане полицай, пожарник, кандидат за депутат и др.трябва връзки и огромни рушветиа това е непосилно за насказвам го като офис служител в частна фирма

24

Анонимен

преди 4 години

Когато любовницата започне да прави номера на жена му....

23

Анонимен

преди 4 години

Когато суетата и стадният инстинкт са по-силни.

22

доги

преди 4 години

когато е комплексар и не му става

21

Шоп

преди 4 години

Оти е улав, затова бега.

20

Анонимен

преди 4 години

Като не ми приема фетиша и не иска да го практикувам прав и път

19

Мъж

преди 4 години

Жената е собственост на мъжа е длъжна да се подчинява на волята му

18

от опит

преди 4 години

Така се стече момента тогава, че се разделихме, въпреки че се обичахме, и въпреки че е бая гадничко от тази връзка останах с най-добри спомени, защото не успяхме да стигнем до омръзване, житейски банализми.. Та е добре веднъж в живота да имаш и такава връзка и понякога да се питаш и да си представяш какво ли щеше да е.

17

До 23

преди 4 години

Ами, лельо, стани полицайка, стани пожарникарка, стани лекарка! Стига си се мъчила като учителка. :-) :-) :-) :-)

16

Анонимен

преди 4 години

гадна работа е да работиш в мините и по строежите, а не да си клатитите крата---Заповядайте в един клас от 25 деца, половината без никакво възпитание от къщи, където двама стават да се бият, в това време трета боксира съседа си в корема, четвърта рита на пета чантата, шести и седми се опитват да обърнат чина и всички крещят с цяло гърло часове наред, защото знаят, че не можете да им направите нищо. И ако някой се нарани наистина, отговорността е ваша. Искаме по строежите, но не ни взимат.

15

До 21

преди 4 години

Аз не искам да продавам органите на майка си. Казвам как се издържате НПО активистките. Впрочем, за вас, лесбийките феминистки, е характерно да преиначавате нещата - чужди изказвания, факти , статистики и т.н.

14

Анонимен

преди 4 години

за да си платите десетките хиляди долари студентски заеми. Ако не бяха грантовете от чужбина, щяхте да продавате органите си.---Мухахаха... Не знам за коя държава говорите, но в повечето студентски заеми изобщо не се дават на чужденци. Що се отнася до *** изследванията, в тях (както и другите хуманитарни специалности) на Запад се наливат най-малко средства от всички специалности изобщо и в много университети отпаднаха или са в процес на ликвидация поради липса на пари.

13

До 17

преди 4 години

Пиле, гадна работа е да работиш в мините и по строежите, а не да си клатитите крата в някакъв офис или зад някое гише.До лилитуОт мъжете има повече полза, защото работят РЕАЛНА работа в частния сектор и издържат държава и семейство за разлика от дегенератите НПО активисти.

12

анонимна

преди 4 години

Каквато е ползата от дърти ергени, женомразци, изкуфели и мърморещи ориенталци от миналия век! Както си прочел, колкото и да ти е мъчно, доста жени се оправят и без вас, с изключение на разни кифли и тем подобни!

11

Анонимен

преди 4 години

Най-смешното са тази, които ги е страх, че жените гонели кариера. Не гоним кариера, ами работим гадна работа. Дали ще е в офис, училище или друга институция, работата със сигурност е ниско платена, включително с висше. А причините за промени в обществото обикновено са икономически. Еманципацията става нужна, когато заплатите стават толкова ниски, че семейството не може да оцелее само с една.

10

До лили

преди 4 години

И каква е ползата от бездетни, дъpти, безполезни лесбийки феминистки мъжемразки?

9

До 12 анонимна

преди 4 години

И как точно се оправяте? Учите безполезните *** изследвания в някой западен университет, после продавате страната си, работейки за НПО-тата, за да си платите десетките хиляди долари студентски заеми. Ако не бяха грантовете от чужбина, щяхте да продавате органите си. Вие истинска работа не можете да работите, тъй като сте глупави, мързеливи и некадърни!

8

лили

преди 4 години

За съжаление жените са много виновни за това просташко отношение на някои към жените, с неправилно възпитание на синовете си, аз си го обяснявам с откровената им тъ......потия от хилядолетния слугинаж, и докато някъде има някакво мръдване напред, тук е наистина жива ориенталщина и пренебрегване на момичетата още като се родят, даже някои като чуят, че е родено момиче, казват - нищо, ще се явите на поправителен.........

7

Мдам...

преди 4 години

Ами вече не ни кефите. Какво не е ясно?

6

анонимна

преди 4 години

Приискало им се роби на задръстените ориенталци! Е, примирявайте се, робството свърши, и да знаете, че много жените оправят и без някой навлек като вас, и пак си имат и деца, и пари, и кариера, а вие си оставайте с допотопните си възгледи, а по-добре, марш в арабските страни, където жена ще видите, ама друг път, защото акъл нямате, за да ги издържате!!!!!!!!!!