fallback

Dodge Challenger SRT Hellcat е редовен участник в драг състезания на традиционната дистанция от една четвърт миля. А как би се представил американският масълкар на германски аутобан, където няма ограничения на скоростта? Youtube каналът AutoTopNL публикува страхотно видео от първо лице - т.е. от шофьорското място, на това как ускорява този звяр.

Перспективата ви позволява да се потопите в ситуацията и да се насладите на бързо сменящите се цифри на спидометъра, пише AutoMedia.bg. Масълкарът успява да ускори до 270 км/ч, въпреки че Challenger SRT Hellcat е способен на максимална скорост от 320 км/ч.

"Участникът" в клипа е снабден с 6,2-литров Hemi двигател, който развива 727 к.с. вместо базовите 507, а максималният въртящ момент достига 889 Нм. Приборният панел в началото на видеото показва, че за да се използва цялата налична мощност на автомобила, без никакви ограничения, е активиран така нареченият Red Key.

Новини за автомобили четете на AutoMedia.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Соренто

преди 4 години

До Анонимен 44Какво означава премиум? Да висиш в сервиза за скапаната електроника и да кихаш хиледарки, само за да угодиш на разглезения си г*з? Жалко е да правиш реклама на автомобил нарочен за 4х4, който не може да изкачи едно смешно препядствие в реални условия.

44

Един с подобна кола

преди 4 години

Прав е анонимния от по-долу.Удоволствието идва от ускорениено, а не от скороста.Като вдигнеш и поддържаш една скорост тялото се адаптира и не е гот.Така че старите бангии дето дигали 250, ама им трябва цяла вечност и баир надолу, не ме ги хвалете. Кефа е като натиснеш газта да залепнеш за облегалката за няколко секунди и после да върнеш в нормална скорост, а не да се хвалиш с барутника колко вдигаш или за колко правиш София -Бургас.

43

Анонимен

преди 4 години

Тука някакви корейци се намесили под статия за щатска кола. Тази кола както и баварци и аудита са премиум клас автомобили които с киа да се сравняват е жалко смешно. Клоун купи си премиум автомобил и тогава се сети за киа

fallback