Снимка: iStock
fallback

Продукти:

4 и ½ чаши брашно
2 чаени лъжици сода
2 чаши размекнато масло
1 и ½ чаши кафява захар
½ чаша бяла захар
2 пакета пудинг ванилия
4 яйца
2 течни ванилии
4 чаши шоколадови парченца
2 чаши счукани орехи
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 180 градуса. Пресейте брашното със содата и оставете настрана. В голяма купа разбийте с миксер маслото, кафявата захар, бялата захар. Добавете пудинга и разбивайте, докато той стане пухкав. Добавете яйцата и ванилията. Разбъркайте. Добавете брашното със содата. Разбъркайте с миксера. Накрая прибавете шоколадовите парченца и орехите. Разбъркайте на ръка. Оформете кукис с ръце. Подредете ги в тава с хартия за печене. Печете за 12-15 минути в загрята фурна до златисто.

Още рецепти можете да видите в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Петърчо

преди 4 години

Толкова ли не разбраха коментиращите че това с "грешките" се прави само за да има кой да е възмутен и да се генерират коментари и посещения?

9

Анонимен

преди 4 години

Дядо ми имаше един лаф:- У куки бега, у поле cеpе.Хубавто е, че не се използва шугър, флор и уолнът.А иначе хората вече ползват в салатите си селъри, защото целината е нещо старо, архаично и със сигурност вредно.Либерта, братя хъшове! Огнетени от модерното звучениЕ. Е "Молекулярната биология" сме я наследили от руснаците, и тя е някакси по западно различна от молекулната биология.

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе не сме простатци! Ние сме Българи и си имаме език! Говорим на него и си го харесваме. Ако искаш кукиси, бегай в англия.Ако ползваме чуждици не ставаме англичани. Пък и не искаме да ставаме такива!Нищо хубаво не виждаме в тях и за това не се стремим да им подражаваме.Още повече, това е БЪЛГАРСКИ сайт и докато в БГ официалният език е БЪЛГАРСКИЯТ, държим да се изписват думите на него, за да можем да ги разбираме. Не сме длъжни да знаем английски!

fallback