10

Петърчо

преди 4 години

Толкова ли не разбраха коментиращите че това с "грешките" се прави само за да има кой да е възмутен и да се генерират коментари и посещения?

9

Анонимен

преди 4 години

Дядо ми имаше един лаф:- У куки бега, у поле cеpе.Хубавто е, че не се използва шугър, флор и уолнът.А иначе хората вече ползват в салатите си селъри, защото целината е нещо старо, архаично и със сигурност вредно.Либерта, братя хъшове! Огнетени от модерното звучениЕ. Е "Молекулярната биология" сме я наследили от руснаците, и тя е някакси по западно различна от молекулната биология.

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе не сме простатци! Ние сме Българи и си имаме език! Говорим на него и си го харесваме. Ако искаш кукиси, бегай в англия.Ако ползваме чуждици не ставаме англичани. Пък и не искаме да ставаме такива!Нищо хубаво не виждаме в тях и за това не се стремим да им подражаваме.Още повече, това е БЪЛГАРСКИ сайт и докато в БГ официалният език е БЪЛГАРСКИЯТ, държим да се изписват думите на него, за да можем да ги разбираме. Не сме длъжни да знаем английски!

7

Стуичкуф

преди 4 години

Фърст хав - но гуд, секънд хав - айм но лайк. Но ъорк, но секрифиси...Съмтаймс уин, съмтаймс люн.

6

Стоичков

преди 4 години

Аим вери мад.Вертолеишан

5

Анонимен

преди 4 години

Леле какви сте старомодни! Правилно е кукис уит чокулейт чипс. Съмтаймс уин, съмтаймс люн, тва е пложениету, гет юст.

4

Анонимен

преди 4 години

Аман от простаци. Трябва ли всичко да се превежда? Вие сигурно наричате кафе лате (или кафе о лейт) "кафе с мляко" като някакви селяни. Кукис е правилно, това изобщо не е като нашите курабии.

3

Тъпи журналя,

преди 4 години

Пишете на български език! ДЕВМВГ!

2

Янко

преди 4 години

Кукис?!

1

Анонимен

преди 4 години

Кукис? Туй е курабия ***.