Снимки: Reuters
fallback

Преди няколко седмици, Жан Тод намекна, че Шумахер може би никога няма да се възстанови напълно. Но днес, пред радио "Монте Карло“, бившият шеф на "Ферари“ във "Формула 1“ заяви, че легендата всъщност има "добър прогрес“.

Жан Тод сподели, че Шумахер все още гледа Формула 1. Бившият бос посетил приятеля си в дома му в Швейцария, където двамата се наслаждавали на Гранд При на Германия.

"Винаги съм внимателен с подобни изказвания, но е истина. Гледах състезанието заедно с Михаел в дома му“, заяви Тод.

"Шумахер е в добри ръце и се грижат перфектно за него у дома“, допълни още босът на "Ферари“.

Най-обнадеждаващи бяха думите му: "Той не се предава. Продължава да се бори“.

Друг близък приятел на Шуми – баскетболистът Дирк Новицки също хвърли лека светлина върху лечението на легендата, но отказа да коментира повече.

"Разбира се, че се надявам да се справя добре с физиотерапията и ще го видим скоро“, заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 месеца

Живия ТРУП от Германия винаги е бил страхливец и като такъв ще пykнe в дупката в която се е скрил.

16

м дааа

преди 4 години

някой се изцепи , че имало поне 10-тина по-добри от Шумахер, като Алонсо с прякор Григор Димитров на Ф1, дето спечели шампионата и последните години всичките му класирания бяха двуцифрени.

15

Пропов

преди 4 години

Тук уникално злобни коментари. Ей, хора, вие какви първосигнални нерези сте бре?! Имаме една легенда, една икона на спорта. Човек който промени начина на работа на пилотите. Показа че освен карачи, могат да бъдат и инженери и стратези и и и ...Преобърна цял един отбор и ги върна към успехите след 20 години суша. Да, не беше джентълмен, но пък това е амбицията, спортната злоба. Ф1 не е рали за 8ми март.Иска се агресия. Няма как със 800кс на 600кг кола да си толерантен.

fallback