17

Анонимен

преди 5 месеца

Живия ТРУП от Германия винаги е бил страхливец и като такъв ще пykнe в дупката в която се е скрил.

16

м дааа

преди 4 години

някой се изцепи , че имало поне 10-тина по-добри от Шумахер, като Алонсо с прякор Григор Димитров на Ф1, дето спечели шампионата и последните години всичките му класирания бяха двуцифрени.

15

Пропов

преди 4 години

Тук уникално злобни коментари. Ей, хора, вие какви първосигнални нерези сте бре?! Имаме една легенда, една икона на спорта. Човек който промени начина на работа на пилотите. Показа че освен карачи, могат да бъдат и инженери и стратези и и и ...Преобърна цял един отбор и ги върна към успехите след 20 години суша. Да, не беше джентълмен, но пък това е амбицията, спортната злоба. Ф1 не е рали за 8ми март.Иска се агресия. Няма как със 800кс на 600кг кола да си толерантен.

14

Анонимен

преди 4 години

До Терсенето 14сена този убиец и самоубиец не мисля, че е най-добрия просто беше твърде надценен това е.Жил Вилньов беше класи над този *** сена.

13

KOC

преди 4 години

До Терсенетои сена какво кара за Макларън когато Хонда беше на върха както днес Мерцедес, какво направи с Лотус нищо, спечели с Макларън титлите и като видя че отбора залязва избяга в Уилямс където загина и това го превърна в ИКОНА, не е като да чуеш че СЕНА умря от рак през 2019та

12

Анонимен

преди 4 години

Гледа!? Като насочат главата ме в посока телевизора, песнат му съответния канал и гледа. Дали прави разлика между Ф1 и размножаване на китовете е друг въпрос

11

Анонимен

преди 4 години

"Михаел Шумахер все още гледа Формула 1, ще го видим ли скоро?"Докога ще задавате тьпи въпроси. За да го няма толкова години, значи е в кофти състояние.

10

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо баламосват хората. Бил в добро състояние, гледал състезанието, щели сме да го видим скоро, визиотерапията вървяла добре. Що просто не кажат, че са седели срещу некво мушкато и то ги е гледало умно за 10ина минутки и после просто си тръгнали.....

9

da

преди 4 години

някъде при някой се губи превода - все още...или -----Вече гледа Формула 1, или каквото ще да е там, но вече гледа състезания по телевизия.

8

зеленчук

преди 4 години

пък аз вчера гледах един мач с фикуса ми

7

Анонимен

преди 4 години

факта че говорят уклончиво означава че положението все още не е никак розово, дано да се оправи.

6

Анонимен

преди 4 години

Дано Шуми да се възстанови пожелавам му го от все сърце. Михаел е най-добия пилот от Формула 1 за мен.Моят Топ 31 Михаел Шумахер2 Жил Вильов3 Ален ***

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонименв историята може, но по негово време и насам ... нямаТой не само караше, но беше и стратег, и знаеше какво и как да поиска да се промени по колата, така че да се подобри. Но си беше и *** на моменти. На стари години със сигурност щеше да е добър консултант в някой отбор.

4

Анонимен

преди 4 години

А като гледа мига ли?уффф ... не му бях фен, но е един от най-великите. Универсален боец, стратег, неща които липсват на новото поколение карачи. Кофти край ... можеше още много да даде на спорта.

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя отдавна са го изяли и изходили черрвеите ама нз защо не го обявяват... ко толко баси

2

До 1

преди 4 години

И ти така гледаш бе въй въй въй

1

Деян Куцев

преди 4 години

Той за гледане гледа ,но разбира ли какво вижда е друг въпрос. То и на теле да дадеш телевизор ще го гледа.