Pixabay

Успешните връзки се крепят на любов и взаимно доверие. За да може двама души да поддържат пламъка помежду си, е хубаво да си правят малки жестове и изненади, с които да показват своите чувства.  

Ако искате да изразите привързаността си към своя любим мъж, може да се обърнете към астрологията за съвет. Представителите на силния пол от някои зодии обичат да ги обгрижват, докато други държат на искреността и комуникацията. 
 
След като ви показахме как да засвидетелствате обичта си към представителите на първите пет зодии, ето и останалите: 
 
Дева
 
Мъжете от този знак не показват емоциите си. Въпреки това, те са чувствителни и внимателни и очакват същото. Тъй като не обича да говори за онова, което е в сърцето му, мъжът с тази зодия предпочита жената до него да бъде по-експресивна. 
 
Ако искате да се задържите по-дълго с него, трябва да покриете неговите критерии за определени качества. За да засвидетелствате чувствата си, трябва да приемете неговата стеснителност и това, че отвреме навреме прави твърде много критики. 
 
Везни 
 
Мъжете с тази зодия се радват на голям интерес от страна на жените. Нуждаят се от доста внимание, дори глезене. 
 
Ако имате по-строг график и по-малко свободно време, трудно ще покажете, че сте привързани към мъж със знака Везни, който понякога е доста обсебващ. Той е готов да пропилее доста средства и усилия, за да задържи жената, която харесва, Въпросът е докъде искате да стигнете вие. 
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase