Снимка: iStock
fallback

Продукти:

1 супена лъжица олио
500 г свинско без кост
сол и черен пипер на вкус
2 сладки картофа (или 1 по-голям)
1 глава лук, нарязана
6 скилидки чесън
250 мл пилешки бульон
 
Приготвяне:
 
Загрейте дълбок тиган на средна температура. Междувременно овкусете месото с подправките. Запържете до златисто да се запечати.
 
Поставете нарязаните сладки картофи на дъното на купата на мултикукъра. След това подредете колелца лук и цели скилидки чесън. Поставете отгоре месото, залейте с бульона.
 
Покрийте и печете за 6 часа.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback