Снимка: Facebook
fallback

Световноизвестният американски писател Стивън Кинг се застъпи за последния сезон на "Игра на тронове" в страничката си в Туитър, съобщава сайтът Машабъл.

Финалните серии на популярната телевизионна поредица предизвикаха неодобрението на зрителите, тъй като те не пожелаха да се разделят с любимите си герои, твърди популярният автор на хоръри.

Кинг написа, че на него лично последният сезон му е харесал.

"Относно финала на "Игра на тронове" се изказаха куп негативни мнения, но аз считам, че те се дължат на факта, че хората въобще не желаят какъвто и да било край. Но вие добре знаете, че всяко хубаво нещо някога приключва", написа Кинг в Туитър.

По-рано стана известно, че над 270 хиляди фенове са подписали петиция до HBO, за да бъде пренаписан отново финалният сезон на сериала. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

Папардак, дай някоя по-хубава фантастика за гледане. За хора с ниско АйКю.

9

Анонимен

преди 4 години

Кои са тези дето гледат тази боза. Сигурно мозъка им прелива от ушите. Как ще гледам нещо което е направено дигитално като анимационно филмче. Ако искам Фантастика има други много по качествено направени филми. Но там трябва много високо IQ за да го разберат и вникнат в същноста на това което гледат. А за тази боза акъл не трябва гледат как святка гърми тряска и нищо не разбират.

8

Анонимен

преди 4 години

Джордж Р Р Мартин - силен в интригите, слаб в голямата картина. Ако един персонаж е успешен и харесван - утрепи го, защо трябва да го развиваш? Ако един персонаж е симпатичен и чаровен - побъркай го. Разделяй феновете, тролвай сюжета, така може и да не разберат, че накрая не става нищо.

fallback