fallback

Общ преглед
Безспорния хит на последната седмица е търсещата постоянна евтина популярност Кристин Каменова. За съжаление не може да я определим точно с какво се занимава. Според нея е моделка, но на какво точно и тя не може да обясни. Всъщност гастролира из медиите като "моделката с най-големи гърди".

Навръх Възкресение Христово тя реши да покаже как меси козунак по бельо и какви яйца е боядисала. Най-вероятно козунакът въобще не е стигнал до фурната, а яйцата са чуждо творчество, но все пак кадърът има друга цел - да лъснат нейните телесни придобивки, всяка по 1000 кубика пресен силикон.

Естествено, кадърът бе изпратен до медиите, за да ни бъде сервирана голямата новина - мъжката част от последователите й се били препотили. По-скоро ги е избила студена пот, но Каменова едва ли е наясно с това.

За място в родния шоубизнес се пробва Васи Стоянова, която има 1 милион последователи в Instagram. За първи път чух за нея покрай пост в социалните мрежи на майка й. Която е много горда с дъщеря си, която постигнала своята мечта - именно този милион. И как достигнала тази цифра? Ами със снимки по бельо, на които акцент са основно гърдите й. Следващата й мечта? Ами 2 милиона последователи в Instagram... Хвала на такива българки, хвала на такива мечти!

Та тази надарена нашенка реши да понатрупа още малко известност покрай затъващия в ранглистата Григор Димитров. Щяла да захвърли дрехите, ако Гришо спечели "Ролан Гарос". Ало, Васи, всеки може да обещае подобно нещо. И аз мога да обещая същото (макар че ще ме видят скромните 100 души последователи в Instagram), защото Димитров и титла от Големия шлем си е истински мираж. Поне засега. Дано тази еротична саможертва й донесе така жадувания втори милион последователи, защото България има нужда от такива всеотдайни граждани. Те са нейното бъдеще! Хвала и на Петрич, че е отгледал такова чадо...

Продължаваме Instagram темата с друга популярна нашенка - Николета Лозанова. Префасонираната от пластични хурурзи плеймейтка щяла сериозно да го закъса в социалната мрежа. С бъдещите промени лайковете под постовете вече няма да са видими и това щяло да секне приходите на Лозанова. А и не само на нея. По подобен начин изкарват пари и други популярни личности, които рекламират от хранителни добавки до прах за пране в личните си профили. Най-скъпо платена обаче била Николета, която прибирала до 6 бона за един рекламен пост.

Преминаваме към една истинска звезда, която е любимка на хиляди българи. Миналата седмица тя празнува рожден ден, а в интервю обясни как за нея са най-важни песните, авторите и публиката. Със сигурност и най-големите й критици няма как да не признаят, че Лили Иванова е голям професионалист. Затова продължава да се радва и на концертен живот, пълни зали и хиляди почитатели. И на фона на всичко това във Facebook се появи нейна снимка по бельо. Кадър, който е подходящ за горните ни три героини, които с това си изкарват хляба. Ясно е, че снимката е минала обработка, защото подобна фигура на 80-годишна жена е нереална. просто дупето й изглежда като на 20-годишна. Но тук проблемът не е толкова естетически, а защо го прави.

Търси слава? Има си я в излишък. Привлича внимание към концертите си? Билетите за нейните по правило свършват преди датите им. Преди години тя позира и за Playboy, тогава също по тялото й нямаше една бръчка. Но тогава е спечелила немалък хонорар. С тази снимка не печели нищо. Дори напротив - само ехидни коментари и лицемерни похвали. Хубаво е и най-големите ни звезди да имат мярка. И да не се принизяват до Златки, Весита и Кристини. Последните няма да бъдат запомнени с нищо съществено. Снимката на Лили можете да я видите в нета, тук ни е неудобно да я сложим...

Продължаваме с друга звезда, но за разлика от Лили тя е по-скоро в категорията "псевдо". А и вече дефилира единствено в криминалните сводки. Става въпрос за дизайнерката Миглена Каканашева. Тя разкри пред цяла България как е успяла да стане жената до транспортния бос Румен Рончев. И докато през последните месеци слушаме воплите на дизайнерката колко обича подсъдимия в момента Рончев, на пиедестала се качи и все още законната жена на бизнесмена - Зорница. Тя призна, че с мъжа си са в процес на развод заради появата в семейството им като трети ъгъл на Мегз.

"Тя е една пропаднала жена, която изобщо не се замисли, че той има дете, и го прилъга с нейните магьоснически методи", убедена е Зорница.

Е, досега в родния шоубизнес страдахме от липса на много магьосници. Въпреки, че спорадично излизат информации кой на кого е направил черна магия. За публиката остава да си дояде пуканките и да види каква магия ще приложи Каканашева, за да се измъкне от присъда, а и от данъчните, които започнаха да проявяват интерес към нейните фирми. Според в. Марица тя дори е с блокирани сметки и имущество. Явно ще трябват силни магии.

Но понеже все още сме в Светлата седмица, нека обърнем внимание и на любовта.

По време на празниците Гери-Никол пусна кадри от почивка, на които кара сърф с непознат мъж. Достатъчно, за да плъзне слуха, че това е нейното ново гадже. Защо е важно да се знае дали тя има мъж до себе си е въпрос с повишена трудност. Гери досега никога не е показвала гадже до себе си, не коментира връзките си. Имаше слухове, че излиза с рапър от групата БНР, но те се крепяха пак на снимки от футболем мач. Сега историята се повтаря, само че вместо певец имаме сърфист.

Клюките свързват в любовна афера актьора Станимир Гъмов и известната с известността си Зорница Линдарева. Едрогърдата мома си призна в едно риалити, че е придружавала мъже срещу заплащане, но пък и риалити я запозна с Гъмов. А според слуховете двамата живеят заедно. Трудно е да си представим, че двамата имат много общи теми, но не бива да омаловажаваме любовта, която понякога успешно вплита в едно плюс и минус. Според Линдарева двамата само се познават и не са гаджета, но пък доста източници твърдят, че отрицанието е само параван.

Приключваме обзора със Сузанита. Преди няколко години тя атакува музикалната сцена и още тогава предрекохме, че само с еротика и медийна шумотевица няма как да стане. Трябва и талант. С какво мислите, че поддържа интерес в момента? С факти от личния си живот. Гаджето й, някой си Сашо Лудия, бил я зарязал. И стреля по бившата си - чудел се как е възможно да се събличаш за лайкове. А на Сузанита явно само това й остана...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 4 години

Изглежда вървежните интернет женски бг сензации са закръглени, валчести, силиконови, с набухнали устни, сладникави, елементарни. Не ги познавам лично, впечатление от пръв поглед.

38

Анони

преди 4 години

Не, бе. Лилето просто иска да не я забравяте. И го постига. И пее.

37

Анонимен

преди 4 години

Тия, че са кухи ***, то е ясно, ама и баба Лили удари дъното! Аз като ви казвам, че тази не се е поглеждала скоро в огледалото и още си мисли, че изглежда като на 30, вие ме оплюхте, ама да си показваш задните части на 80... не знам колко голям фен трябва да си за да приемеш това за нормално.

fallback