39

Анонимен

преди 4 години

Изглежда вървежните интернет женски бг сензации са закръглени, валчести, силиконови, с набухнали устни, сладникави, елементарни. Не ги познавам лично, впечатление от пръв поглед.

38

Анони

преди 4 години

Не, бе. Лилето просто иска да не я забравяте. И го постига. И пее.

37

Анонимен

преди 5 години

Тия, че са кухи ***, то е ясно, ама и баба Лили удари дъното! Аз като ви казвам, че тази не се е поглеждала скоро в огледалото и още си мисли, че изглежда като на 30, вие ме оплюхте, ама да си показваш задните части на 80... не знам колко голям фен трябва да си за да приемеш това за нормално.

36

Сиана

преди 5 години

Кухи ***!

35

Анонимен

преди 5 години

Като собственик на youtube канал и мениджър в IT компания, ще кажа, че 1 милион последователи в Instagram означава по доста солидна за нашите стандарти сума при всяка качена снимка. Например, известна личност взима по 10000 долара за снимка по бански (10 млн последователи). Това не ви интересувало, онова не ви интересувало, ама 300+ коментара под статията. Повечето изтрити. Е именно този интерес трупа авоари на тези, за които твърдите, че не ви интересува. Прoст ***, какво да кажем.

34

Waffen SS

преди 5 години

"За съжаление не може да я определим точно с какво се занимава.Е не се занимава с изследвания върху тъмната енергия или торсионните полета.Какво могат да правят такива същества/не ги причислявам към жените/ с една мозъчна клетка.Ами нищо,освен да погазват тунингованите си полово-анални части.Може пък от друга страна да са предвестници на киборгите.Все пак силикона е органично-неорганичен полимер на базата на силиция,а пък той е основният елемент в всички съвременни електрони компоненти

33

Злобен

преди 5 години

А, А, А ЗАБРАВИХ. ЛИЛИ ИВАНОВА ДОРИ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ Е ТОЛКОВА ВИСООООКО, ЧЕ КОЙТО СЕ ОПИТА ДА Я ДОСТИГНЕ ОЛЕКВА МНОГО. ДА СЕ ПОДИГРАВАШ НА ЛИЛИ ИВАНОВА Е НЕЛЕПО, СМЕШНО И ЖАЛКО. НЕ СЪМ И ФЕН, НО, О, О, О, О.........

32

Злобен

преди 5 години

НЕ ЗНАМ ЗАЩО, МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ, НО ИЗПИТВАМ ОТВРАЩЕНИЕ КЪМ ТЕЗИ "ХУБАВИЦИ".

31

Алоооооо 33

преди 5 години

Лягай да спинкаш,че съвсем изперка вече,пък и си много скучен !!! Лека нощ и се успокой,не се стресирай ! Сладки сънища !!!

30

Анонимен

преди 5 години

До 32 Лили Иванова е малко над чалгата но като цяло пълна скръб и киша! Добре е за някои да си вярват че са нещо щом харесват посредствените ноти на Лили и фолклора на от географските ширини на наведените.

29

До 29 анонимния

преди 5 години

Щом слагаш на едно ниво Лили Иванова и чалгата значи си само с една гънка в мозъка ! Това,че изреждаш певци и групи не означава,че имаш музикална култура и то такава,че да отричаш Лили !Да не говорим,че си никой та да оценяваш таланта й,за какъв се мислиш ?!

28

Анонимен

преди 5 години

Питат Мик Джагър коя женска не би....отговорил Лили Иванова.

27

Анонимен

преди 5 години

Я сравнете Лили с Тина Търнър като що годе набори! Става много трудно, нали! Трябва да си пъклено изперкал да предпочетеш третокласните песни на Лили вместо тези на Тина Търнър!

26

Анонимен

преди 5 години

До Недоумяващ 25.или Джоан Джет, Карпентърс, Орианти, Абба, Лорета Лин (по стара от Лили), Роксет, Лита Форд, Бони Тейлър, Сузи Куатро..Феновете на Лиленцето имат две гънки откъм музикална култура.....или Лиленцето или чалга....но света е много по обширен откъм качеството на истинската музика ...и в двата случая липсват при Лиленцето и народната ни грачеща музика а чалгата....там вече еволюцията е спряла тотално.

25

Анонимен

преди 5 години

Закривайте се !Не се мъчете !

24

Анонимен

преди 5 години

Да хвалиш Лили Иванова е все едно да караш Запорожец с лепната емблема на Мерцедес!

23

Анонимен

преди 5 години

Да сравнявате Лили Иванова с тези недоразумения ,говори за нивото журналистите тук !

22

Недоумяващ

преди 5 години

Колко голям селски бек трябва да си да си позволяваш да коментираш таланта на Лили Иванова и да казваш,че го няма ?! Явно това са хора,които слушат само чалга !

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Да сравнявате Лили Иванова с тези недоразумения ,говори за нивото журналистите тук !За съжаление нивото и е сходно с останалите от статията. Не може да я сравним с Александра Вернер която не на светлини години истински талант!

20

Анонимен

преди 5 години

Покъртително!