Снимка: iStock
fallback

Продукти:

½ чаша захар
¼ чаша кетчуп
½ чаша рициново олио
½ чаша бял балсамов оцет
1 чаена лъжица червен пипер (може и лют)
½ чаена лъжичка чеснов прах
50 г много ситно нарязана целина
½ чаена лъжичка италианска подправка микс
 
Приготвяне:
 
Смесете всички съставки в блендер, докато се получи гладка смес. Сервирайте като добавка към салати. 

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 4 години

А не може ли да почнем разделно, като пием рициновото олио първо?

fallback