Ликът на Исус Христос се появи върху балатум в столичния квартал "Дружба". За появата на Христовия образ се разбрало след Възкресение, разказва Bulgaria ON AIR.

40-годишният ансансьор в блок 162 на столчния квартал "Дружба" прилича на много други асансьори. В захабения балатум обаче живеещите в блока откриват образа на Исус Христос.

Снимка, която е документирала знамението, бързо стана хит в социалните мрежи. Някои от живущите в блока дори не разбрали, че прословултият балатум е техен.

Въпреки мълниеносната популярност, в блока не смятат да приемат туристи.

Подобни знамения не са новост. Образът на Исус се е повявал на ютии, палачники, дървета и дори в облаците.
 

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 3 години

Това е кощунство! Първото което е, че изображението е " нарисувано" излючително грозно и кощунствено и то на пода и балатума, където , за съжаление, всякакви хора могат да го стъпчат! Това е направено умишлено с цел поругаване и кощунствена подигравка!Има си ясни църковни правила по отношение на изобразяване и изографисване на свещени Библейски и Християнски Личности и Светци! А те се изографисват на икона и хората трябва да се молят благоговейно и с добро почитание!

31

Анонимен

преди 3 години

Това кощунствено " изображение" да бъде премахната и изгорено! Само по този начин може да се премахне , а и е наистина грознио и кощунствено, подигравателно!Такъв тип " изображение" направено на пода на асансьора ( от това, което е по тази новина) е КОЩУНСТВЕНО, ПОДИГРАВАТЕЛНО и то НЯМА НИЩО общо с Прекрасните, красиви православни икони и изображения на Господ Бог Иисус Христос, на Пресвета Богородица и Дева Мария и на светиите!

30

Анонимен

преди 3 години

Това е кощунство! Първото което е, че изображението не " нарисувано" излючително грозно и кощунствено и то на пода и балатума, където , за съжаление, всякакви хора могат да го стъпчат! Това е направено умишлено с цел поругаване и кощунствена подигравка!Има си ясни църковни правила по отношение на изобразяване и изографисване на свещени Библейски и Християнски Личности и Светци! А те се изографисват на икона и хората трябва да се молят благоговенойно и с добро почитане!