32

Анонимен

преди 4 години

Това е кощунство! Първото което е, че изображението е " нарисувано" излючително грозно и кощунствено и то на пода и балатума, където , за съжаление, всякакви хора могат да го стъпчат! Това е направено умишлено с цел поругаване и кощунствена подигравка!Има си ясни църковни правила по отношение на изобразяване и изографисване на свещени Библейски и Християнски Личности и Светци! А те се изографисват на икона и хората трябва да се молят благоговейно и с добро почитание!

31

Анонимен

преди 4 години

Това кощунствено " изображение" да бъде премахната и изгорено! Само по този начин може да се премахне , а и е наистина грознио и кощунствено, подигравателно!Такъв тип " изображение" направено на пода на асансьора ( от това, което е по тази новина) е КОЩУНСТВЕНО, ПОДИГРАВАТЕЛНО и то НЯМА НИЩО общо с Прекрасните, красиви православни икони и изображения на Господ Бог Иисус Христос, на Пресвета Богородица и Дева Мария и на светиите!

30

Анонимен

преди 4 години

Това е кощунство! Първото което е, че изображението не " нарисувано" излючително грозно и кощунствено и то на пода и балатума, където , за съжаление, всякакви хора могат да го стъпчат! Това е направено умишлено с цел поругаване и кощунствена подигравка!Има си ясни църковни правила по отношение на изобразяване и изографисване на свещени Библейски и Християнски Личности и Светци! А те се изографисват на икона и хората трябва да се молят благоговенойно и с добро почитане!

29

Интересна работа

преди 4 години

Въобще не вярвам на еврейски приказки.Едно време хората са вярвали в Тангра.От къде се появи другаря от Назарет и така никой не разбра.

28

Анонимен

преди 4 години

Бе то дали е имало такава личност,па после ако е имало кой знае как е изглеждал,та да го сравняват с разни образи.

27

Образи

преди 4 години

Вие сериозно ли?

26

Анонимен

преди 4 години

А на Боко образа кога ?

25

Анонимен

преди 4 години

Това е образ на някакъв бял човек, а според учени които са направили реконструкция на идола според плащеницата от Торино която е запечатала образа му се получава нещо като гном висок 1,47 с тумбесто туловище и странично сплескана глава с издаден нос като птичи клюн. Също според непоказвани изображения скрити от църквата идолът не е и бледолик. Така, че това "знамение" не е на Исус, а на някакъв бял човек

24

Бау

преди 4 години

Да се изгонят всички от блока и да се преобразува в църква!

23

Анонимен

преди 4 години

Парейдолия

22

Анонимен

преди 4 години

Не прилича на Христос, нито е негово дело. Това е петно от боя което хората с богато въображение и не здраво мислеща глава, определят като образът на Христос.

21

ДртПрч

преди 4 години

2: "Не си прави кумир и никакво изображение на онова,що е горе на небето, що е долу на земята, и що е въвводата под земята; не им се кланяй и не им служи"(Изх.20:4-5)

20

ДртПрч

преди 4 години

Как пък веднъж не изби петно някъде с формата на някой дявол?!

19

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е имало зомбирани последователи на култа които влизайки в асансьора са падали на колена и са целували намацаното

18

Анонимен

преди 4 години

К`во знамение. Тия жур,наля съвсем са изперкали. Нарочно е пръснат там със шаблон, за да го тъпчат живущите с крака.

17

Айнщайн

преди 4 години

Простотията българска край няма

16

Анонимен

преди 4 години

Ако някой все още не вярва, че Исус е жив и живее сред нас, да отиде в Столипиново - ще го запознаят поне с четирима :)

15

Loyko

преди 4 години

Простотията процъфтява в България. Статията го потвърждава...както и коментарите.С такъв *** народ...нищо добро не ни чака.

14

Анонимен

преди 4 години

Отвратиъелно е! Да нарисуваш когого и да било на пода. Така всеки би го тъпкал! Това е отвратително! Брутална простотияя!

13

Абеее

преди 4 години

Пак е по-добре от лика на Дупестия.