Продукти:
- 6 твърдо сварени яйца
- 100 г шунка
- 1/2 малка глава червен лук
- 1 с.л. дижонска горчица
- 2-3 с.л. майонеза
- сол, черен пипер на вкус
- няколко стръка магданоз
Приготвяне:
Сварете и обелете яйцата. Сложете ги в голяма купа и ги намачкайте с помощта на вилица. Може и да ги рендосате. Прибавете към тях нарязаната шунка, лука, магданоза, майонезата и дижонската горчица. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
8
изперкел
преди 5 годиниаз ям най-качествената майонеза - напълно органична и без хидрогенизирани растителни мазнини.
7
Анонимен
преди 5 годиниДразнещо елементарна рецепта! Не използвайте майонеза!! Тя е вредна - съдържа хидрогенизирани растителни мазнини. По-добре дресинг от зехтин и горчица. Може и с пресен босилек към магданоза.
6
месояд
преди 5 годинисега си направих, сложиш 300 грама шунка, 12 яйца и една кофичка майонеза, вече я изядох, леко предястие към свинските пържоли...