Снимка: архив, Булфото
fallback

Актьорът Иван Ласкин е бил приет във Военно-медицинска академия.

Пред Bulgaria ON AIR говорителят на лечебеното заведение потвърди, че той е приет за лечение, но отказа да съобщи повече информация за състоянието му.

Oще по темата

Само преди няколко седмици той беше изписан от Втора градска болница, където прекара повече от два месеца заради напреднало чернодробно заболяване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

Е

преди 5 години

Благодаря, ще опитам. Аз преди бях спортист, сега рядко имам време и сили да спортувам активно, само много ходя пеша.

88

До 63

преди 5 години

До Е: Аз съм онзи, който ти изнесе дългата лекция преди 4-5 часа. :) Замести виното с физическо натоварване или спорт, фитнес... Ефектът е почти същия и ще спиш като къпана. Спортът ще ти помогне да си свежа, концентрирана, отпочинала псхически и уморена физически, ясна мисъл и тн. Аз също се занимавам с умствен труд и много добре знам за какво говориш и колко изтощително е. Всъщност, лесна работа и лесни пари няма, освен по едни други не особено законни начини.

87

Доктор Енчев

преди 5 години

Дано Ласкин да се оправи!!Приятели алкохола,цигарите и наркотиците са бич те ви състаряват,те ви сбръчкват кожата,косата на пушачите побелява по-бързо,97 % от заболелите от простата и от ериктилна дисфункция са 90 % пошачи на възраст под 60 години.Огледаите се около вас хора който са пили и пушили до колко години живеят и ще видите изтината 67-70 години в по-вечето случаи,но не само продължителността а и външния вид 30-40 годишни мъже и жени а изглеждат като 50 годишни...

fallback