Димитър Кьосемарлиев

Цяла седмица сутрин заставаме пред гардероба и мислим какво да облечем. Докато не дойде така желаният уикенд, в който нямаме този проблем, защото знаем, че спортният екип е най-добрият ни приятел. 

Каквото и да си говорим, всички знаем колко удобно и комфортно се чувстваме в меки и еластични материи, особено когато искаме да откраднем малко спокойствие в дните за себе си.
 
Така спортният екип се оказва чудесен вариант за леката разходка, дори и за едно приятно кино, както за нея, така и за него.
 
Разбира се, спортният елемент, който навлезе във визиите ни и не мисли да си ходи, определя новите тенденции за сезона, които ние ви представяме с помощта на колекциите TommyXLewis и Tommy Jeans.
 
За него
 
Силата на мъжествеността е основна отправна точка в спортния екип на TommyXLewis.
 
Той е решен в класическо черно с дръзкото и емблематично червено, съчетаващо в себе си задължителните геометрични акценти, които в случая са под формата на вертикални и хоризонтални линии.
 
Изразяващ характера на Люис Хамилтън, екипът се явява материализиране на уличната мода и дръзкия живот на ръба, винаги придържащ се към високите скорости.
 
Тенденцията за поло яки, която видяхме и в строгия дрескод, отново присъства и в спортните екипи, като този път е изразена чрез липсата на качулка.
 
Oще за спорта в ежедневието четете на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase