Снимка: Pixabay

Продукти:

500 г филе от пъстърва
200 г домати, нарязани
2 стръка пресен босилек, нарязан
4-5 колелца кромид лук
3-4 супени лъжици зехтин
1 чаена лъжичка сол
1 чаена лъжичка черен пипер
 
Приготвяне:
 
Овкусете добре рибеното филе с подправките. Подредете го върху хартия за печене в плитка тава. Върху рибата подредете парчетата домати. Поръсете с босилека и лука, които предварително сте нарязали на ситно. Полейте със зехтин и завийте рибата в хартията. Може да използвате и алуминиево фолио по желание.
 
Печете в загрята на 200 градуса фурна за около 15 минути.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase