Източник: Reuters
fallback
Историята
 
Иван дойде с поредица от спермограми от една и съща лаборатория и с едно и също заключение. Бяха му казали, че няма да има деца и не е нужно да търси второ мнение, защото ситуацията при него е непоправима. Приятелката му ми разказа, че един ден се прибрала и заварила два куфара до вратата. Иван я посрещнал с думите: „Аз никога няма да имам деца, а знам колко много искаш да бъдеш майка. Намери си друг мъж, с когото да си щастлива.“ Карали се, сдобрили се, плакали дълго. После решили да не се отказват и да търсят варианти.
 
 
Какво е некрозооспермия
 
Некрозооспермия (necrozoospermia) е медицински термин, който означава, че процентът на витални сперматозоиди в еякулата е под долната референтна граница. Според последното указание на СЗО за оценка на еякулата при мъжа в семенната проба трябва да има поне 58% витални сперматозоиди. Под този процент се поставя заключение некрозооспермия.
 
Продължението на историята можете да намерите в поредицата "Мъжко здраве с д-р Мариела Даскалова" в Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 5 години

Някой изобщо прочете ли статията и кой се интересува от семейните му проблеми?

11

Анонимен

преди 5 години

Не си правете труда да влизате в другия сайт. Няма никакво "продължение на историята". Целта е да ви препратят там, да генерират трафик и да спечелят пари от това. Фейк нюз

10

Анонимен

преди 5 години

Аз имах подобен проблем.Спермограмата ми беше наред,но ДНК фрагментацията на сперматозоидите беше висока.И жената прави три спонтанни аборта заради това.След проучване в Интернет установих,че помага вземането на антиоксиданти в големи дози.И сега имам две прекрасни деца.Плануваме и трето.Така че човек никога не трябва се отказва.

fallback