Снимка: pixabay
fallback

 Продукти:

1 охладено бутер тесто
250 г крема сирене
150 г кашкавал
250 г спанак
1 малка глава лук
 
Приготвяне:
 
Сложете в купа крема сиренето, заедно с фино настъргания кашкавал. В тиган с малко мазнина задушете нарязаните лук и спанак. Оставете сместа леко да се охлади и я прибавете към останалите съставки. Разбъркайте добре. Върху набрашнен плот разстелете леко бутертестото с помощта на точилка.
 
Разпределете равномерно плънката по целия лист тесто и завийте на руло. С остър нож нарежете на парчета с дебелина около 2,5 см. Подредете рулата в тава, върху хартия за печене и намажете всяко с малко прясно мляко. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 15-20 минути.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback