fallback

Общ преглед

Русокосата софиянка Тамара Георгиева спечели 28-ото издание на конкурса Мис България в конкуренция с 20 участнички от цялата страна. Тамара се занимава с моден дизайн.

Вице Мис България е Йовита Георгиева от Бургас, която се занимава със спортни танци, а трето място зае студентката  по Българска филология Габриела Топалова от Пловдив.

Подгласничките ще представят България на международните конкурси Miss Globe и Miss Bikini International,  а победителката – на световния финал Miss Planet.

Конкурсът протече в няколко тура: атрактивен флашмоб, тур по бански костюми, тур с колекция официални тоалети , полуфинал и финал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Mite

преди 6 години

А бе хакерите на Путин се виновни за това!!!!!!!

70

Господиии

преди 6 години

Моля ви, ако някой познава уважаемото жури, да им каже да се прегледат... Тия хора, май са нямали честта да видят тази въпросната кхм, миска в близък план? Че тя от далеч нали е по-красива.. ама пак. Сори майна, ама кой въобще пък те излъга, че си красива? Какви са тези изкусни лъжци, че карат няква си гаргамелка да се чувства изящно красива, че дори и за мис да се пробва. Сраааам, после да не се оплаквате, ако дисквалифицират България от конкурсите за красота. Излагация.

69

Dima

преди 6 години

Докато в България има некадърни фотографи и гримьори хубавите момичета ще изглеждат така. Само в България плюем и не подкрепяме избраните мис, за което ни се смеят всички хора по света.

fallback