Продукти:
2 краставици, по възможност по-дебели
250 г крема сирене
няколко стръка копър
малка глава червен лук или 3 стръка пресен лук
200 г пушена сьомга
Приготвяне:
Обелете краставиците, отрежете малка част от краищата им и след това ги разрежете наполовина по дължина. С помощта на лъжица издълбайте месестата им част. Нарежете на ситно лука и копъра и ги смесете в купа.
По желание овкусете с малко сол. С получената смес напълнете краставиците, сложете парчетата сьомга и съберете половините две по две.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
чесън енд сминдух
преди 6 годиниА със сиренето крема какво правим, слънчасала жено?
1
сминдух енд чесън
преди 6 годиниАз пак не съм разбрал и тъпча в сьомгата краставица.Напоследък не го правя ,че на пазара ме гледат подозрително като искам големи краставици.