fallback

Общ преглед
Разбрахте ли кое е най-важното за така наречените ВИП-ове? Да не ги счетат за бедни. Изтъкани от всякакви комплекси, те смятат, че парите правят човека.

И ако случайно някой ги нарече беден - лъсват малките им душици. Броят се апартаменти, приходи, фенове, общо взето нищо от човешките качества. Те са си създали някакъв нереален свят, който се крепи на лъскав медиен образ.

Подредбата на Мегз на съквартирантите във VIP Brother за най-бедните изкара от кожата дори Марги Хранова. И тя недоволна, че е на второ място по приходи. Тези малки хора дори не разбират, че участват в една игра, в която лъсват характерите им. Ако някой каже, че бизнесът на Мегз не е кой знае какво, ще трябва да изтърпи канонада от трудно разбираеми думи и нападки. Участието на Каканашева в шоуто е повече от прозрачно - да си рекламира фирмата. И се сърди, когато някой каже, че продава рокли за 70 лева. А защо се сърди? Нима предлага висша мода? Какво лошо има роклите й да са на тази цена? Ясно е какво - егото. Защото ще й излезе име на дизайнерка за бедните. Най-голямата обида...

Какво да кажем за шеф Петров? Той иска да изтъкне като най-големия готвач. Съжалявам, но дори в малка България не е най-добрият. По наши наблюдения и ресторантът му не е сред най-посетените, но пък може той да не разчита на това. А това шоу му срина толкова имиджа, че трудно ще може да създаде друг образ. Ще ни бъде любопитно каква ще бъде реакцията му срещу друга готвачка - Мариела Нордел, която го обвини в лъжа.

"Според Петров, той е работил в ресторант "Кастийо де Хавиер" в Таррагона. Оказа се, че споменатият ресторант в Испания е на няколко минути път от къщата на бившия ми съпруг, разговарях със шефа на заведението Хавиер Рикари. Той ме увери, че откакто съществува от 1989г., той е единствен главен готвач там. Спомни си за Боби Петров. "Пред мен не смееше да преде. Занимаваше се с местата и отговаряше да чисти и да приготвя рибите", спомня си Рикари.

Енджи Касабие също разхожда скъпи рокли и бижута, случайно да не я вземем за бедна. Все пак гради имидж на принцеса от приказките. Това обаче няма как да стане, колкото и да лъска образа. Все пак има хора, които помнят повече от няколко месеца. И имаше времена, в които тя се представяше като диетологът д-р Касабие. Беше си измислила някакви лекарски дипломи. А беше на не повече от 21-22 години. Ако някой може да посочи дипломиран доктор на тези години - нека драсне един мейл.

Сашка Васева и Мария също вече демонстрираха благосъстояние при показната си благотворителност.

Джулиана Гани бе подредена сред най-бедните в къщата, от което й настръхна силикона. Нейната най-голяма гордост. Без да съзнава, че дори и в класацията на "Форбс" да попадне - все едно. Трите й висши образования изглеждат като звънче на свинче. Защото ако следването в университет е изиграло някаква роля, а в същото време не си и беден - никога няма да се явиш на конкурс Мис Силикон. Ако дипломите й са истински как да си обясним благотворителната й акция с "предните гърди"?

Изводът - ако някъде срещнете тези или подобни ВИП-ове - никога не намеквайте за бедност. Независимо дали живеят с чужди вещи назаем, в чужди къщи или пък са задлъжнели на банки, за да поддържат стандарт на живот. Това се нарича комплекс и на тези хора им е трудно да са щастливи.

За последен път, надявам се, сред получилите бис е Стоян Алексиев. Актьорът се яви в национален ефир да обяснява дали три пъти по-младата Ивана Бобойчева му е любовница.

"Хората ме посрещат като герой. Като видях снимката чак ми стана гнусно. Изглеждаше, че ръката ми бърка в гащите й. С Ивана сме колеги, тя завършва в момента. Прекрасна актриса и страхотен човек е. Ние с нея щяхме да правим едно малко филмче. На този въпросния ден бяхме в театъра и точно си говорехме за планове", обясни Алексиев. Всичко е било сценка и са се правели, че има папараци, а се оказало, че наистина има хора , които ги снимат. Да сте чували по-тъпо обяснение? Вие някога заигравали ли сте се с чужд човек, сякаш ви дебнат папараци?

"Това са глупаци. Те нека се сетят, че винаги тялото излъчва неща, които са в комплекса на нещо. Ние с Ивана сме роднини по това, че сме в любени в работата си. Тя е свято нещо, независимо, че имаме огромна разлика", категоричен е обаче Алексиев. На нас ни остава с ехидна усмивка да си дозаснемат филмчето. С любопитство бихме го изгледали.

В тежка ситуация е изпаднал и футболистът Благо Георгиев. Собствената му жена Есмер намекна в интервю, че е бисексуален. Което пък провокирало интерса на вчесани гейове и самият Джизъс се оплакал мъжки набези.

Някоя си плеймейтка Деси Фотосесията пък заяви, че някаква телевизия й предложила да изкуши футболиста и да развали семейството му. Странно е коя телевизия била дала дори лев за подобна глупост. Няма и да разберем, защото такива девойки обичат да си измислят, за да им обърне някой внимание. Тя обаче проявил благородство и отказала да участва в подобен сценарий. Няма как да й ръкопляскаме, тъй като нямаме пропуск за измисления й свят. Само ще препоръчам на "телевизията" да се оглежда по-внимателно, защото такива с визията на Фотосесията вече дори не са интересни и трудно биха изкушили когото и да е.

Завършваме с дъщерята на Анелия - Ивон, която в края на тази година навършва 14 години. Изявите й и най-вече снимките в социалните мрежи са повод за размисъл. Трябва ли на тази възраст да прилича на колежките на майка си?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 6 години

Много богати,няма що...И Мара Отварачката се превъзнасяше,по земята не стъпваше,но се оказа,че в чантата има едни сто лева!Богати са любовниците им-депутати,футболистчета и наркопласьори.Големи ВИПОВЕ!Известни с простотията си.

39

Кон

преди 6 години

За готвача не се разбира къде лъже, от написаното няма противоречие. И Тарагона се пише на български с едно "р", не сме испанци, имаме си развит и добър език, няма лошо да си го поддържаме като пишем, напротив.

38

Анонимен

преди 6 години

Освен готвача, какво ще ядът другите, когато минат 27=8 години и спрат да ... мязят на разплодни животни.

fallback