Продукти:
600 г гъби
4 яйца
1 чаша царевично брашно
1 щипка бакпулвер
150 г кашкавал
2 чаши олио
черен пипер
сол
Приготвяне:
Измийте гъбите и ги бланширайте в подсолена вода. Извадете ги след няколко секунди и ги изплакнете със студена вода. Настържете кашкавала. Смесете го с царевичното брашно, предварително пресято с бакпулвера, солта и пипера. Оваляйте гъбите в сместа. Пържете на маслена баня в сгорещеното олио до златиста коричка. Преди да сервирате, отцедете гъбите върху кухненска хартия.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Анонимен
преди 6 годиниДо АнонименОмлет :-))
2
Анонимен
преди 6 годиниКакво да правим с яйцата?
1
Анонимен
преди 6 годиниАбе хора, това с миенето на гъбите от 20 години не се прилага... особено ако иската да ги панирате и да са хрупкави. Гъбите се БЕЛЯТ! Структурата им е лакмусува и ако ги измиете попиват вода... аман от сайтаджийчета дето се правят на журналисти...