Снимка: Reuters
fallback

Никол Кидман спомена само две от децата си на наградите "Еми", от които взе отличие за главна женска роля в сериала "Големите малки лъжи".

Тя включи в речта си двете си биологични деца Съни и Фейт, но забрави за тези, които осиновиха с Том Круз, а именно - Изабел Джейн и Конър Антъни.

"Имам голямо артистично семейство, което ме подкрепи в моите възходи и падения", каза Никол.

"Аз имам две малки момиченца – Съни и Фейт. И моят любим Кийт, който ми помагаше да следвам този звезден път. И те жертваха толкова много за това", добави още тя.

След изявата Twitter "завря" от коментари, един от които гласи: "Ще говорим ли за това как Никол забрави останалите си две деца в речта си или..?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

no name

преди 6 години

Осиновените деца останаха на страната на Том Круз и сциентологията. Дълги години бяха в лоши отношения с Кидман и не искаха да я виждат. Дъщеря й Изабела дори не я покани на сватбата си. И двамата са правили изявления в подкрепа на баща си и против майка си. Самите й деца я отписаха преди доста години, така че не е чудно, че не ги споменава в речта си. Тя благодари на мъжа си и двете си дъщери, които са я подкрепяли докато е снимала сериала.Няма да благодари на някой, когото не е виждала отдавна

5

Анонимен

преди 6 години

Тъпо. Не мога да повярвам, че можеш да отгледаш дете и после "да го забрави" щото не било твое. Много гнусно изказване. Може би е имала предвид, че другите вече са големи (не знам на колко са), но пак звучи скапано.

4

Американ

преди 6 години

До Анонимен (1):Имаш интернет, сигурно си 1100 килограмов шonap, а изнемогваш от глад? Да вяраваме ли?

fallback