6

no name

преди 6 години

Осиновените деца останаха на страната на Том Круз и сциентологията. Дълги години бяха в лоши отношения с Кидман и не искаха да я виждат. Дъщеря й Изабела дори не я покани на сватбата си. И двамата са правили изявления в подкрепа на баща си и против майка си. Самите й деца я отписаха преди доста години, така че не е чудно, че не ги споменава в речта си. Тя благодари на мъжа си и двете си дъщери, които са я подкрепяли докато е снимала сериала.Няма да благодари на някой, когото не е виждала отдавна

5

Анонимен

преди 6 години

Тъпо. Не мога да повярвам, че можеш да отгледаш дете и после "да го забрави" щото не било твое. Много гнусно изказване. Може би е имала предвид, че другите вече са големи (не знам на колко са), но пак звучи скапано.

4

Американ

преди 6 години

До Анонимен (1):Имаш интернет, сигурно си 1100 килограмов шonap, а изнемогваш от глад? Да вяраваме ли?

3

Handel

преди 6 години

Цялата тая работа със звездите, осиновяващи деца БЕЗ да имат реална нужда да го правят, т.е. способни са да си родят собствено дете, е предназначена само за реклама - вижте ме, как аз се грижа за нещастните деца по света. А иначе ми прилича на ***, които си дават един на друг под наем малките деца, за да просят с тях.

2

Анонимен

преди 6 години

кофти.....

1

Анонимен

преди 6 години

Това да осиновиш дете не е за всеки. Трябва да имаш чисто сърце, с което да приемеш чуждото като свое. А тия "звезди" осиновяват деца за да си потиснат чувството за вина, че хората изнемогват от глад и болести, докато те се чудят как да си угодят.