fallback

Култовият рок музикант Лиъм Галахър се закани да "противодейства на глупостта" на съвременната музика и остро разкритикува новото поколение рок звезди, съобщи Контактмюзик.

44-годишният бивш фронтмен на "Oasis", който ще издаде соловия си албум "As You Were" през октомври, обвини по-младите рок изпълнители, че едва се различават от колегите си в поп музиката.

"Не мога да различа група с китара от поп група в днешно време. Носят китари на вратовете си, но не ги чувам", каза той.

Британецът провокира новите звезди, като ги обвини, че са скучни и им липсва страст. Той ги сравни с футболните мениджъри, които се крият зад клишетата, вместо да кажат откровеното си мнение на феновете.

"Затова се върнах. Малко провокация, която да противодейства на глупостите. Затова съм тук и изразявам мнението си", добави Лиъм Галахър.

"Нищо интересно не излиза от устите им. Страх ги е да ги отворят, да не би незначителните им кариери да се разпаднат. Те просто стоят, както футболните мениджъри, и говорят същите неща. Хайде, покажете ни малко страст", призова рок легендата колегите си, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 6 години

До 23Творците трябва да умират от глад ли? Нормално е всеки да иска повече пари, независимо с каква дейност се занимава. Във футбола също има комерсиализация, това не е задължително да е лошо. Същевременно качеството на продукцията не е задължително свързано с финансовия успех. Едни творци и спортисти са надценявани, а други - подценявани финансово (субективно е). Това, че някаква музика е технически по-проста за изпълнение, не я прави задължително лоша. Хубави неща имат и Oasis, и Стив Вай.

21

Анонимен

преди 6 години

Преди си мислех, че почитателите на рока е по-вероятно да са интелигентни хора. Но като гледам колко правописни грешки и примитивност има в постовете, вече се съмнявам ...

20

Seattle

преди 6 години

До Тато : Тато не се коркай! Ти едва ли си слушал Сиатълски банди повече от мен .... И 100 пъти по-добре е да слушаш алтернативен рок от Сиатъл отколкото лигавия китарен поп на О!Азис и лигавите друсани изпълнения на двамата инфантилни братя които са толкова нелепи, че посмяха да се самопровъзлгасят за новите Бийтълс.... Абсолютни карикатури! Единият чакал няколко часа другия да се появи за MTV Unplugged.. такъв резил не е имало с никоя група в музикалната история....

fallback