Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Щурците – 50 години на сцената! Легендарните рок музиканти се събират за юбилеен концерт. За нетърпеливата публика Щурците са подготвили близо 3-часов спектакъл и над 30 от хитовете си, предаде Bulgaria On Air.
 
"О, ние какво ще покажем утре вечер, нямате представа!", зави Валди Тотев
 
Легендарни и влюбени в музиката вече половин век - Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков, се качват на сцената за грандиозен концерт.

"Много сме обичали тази музика, правили сме всичко от сърце и не сме си мислили, че всичко, което създаваме, е хит", каза още Валди Тотев.
 
На сцената с Щурците ще бъдат още Иван Лечев и Славчо Николов, за да изсвирят някои от легендарните хитове на групата, слушани от поколения наред.
 
Виртуално ще прозвучи и китарата на покойния китарист на групата – Петър Гюзелев – Пеци. Времето на сцената ще спре и той отново ще свири с колегите си от екраните в залата:
 
В шоуто "50 години "Щурците" ще се включат и  музикантите от Фондацията, Тангра, Д2 и БТР.

Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

като

преди 6 години

чета повечето коментари се убеждавам, че сме жалка нация, генетично изкривена с малки изключения.

12

DEEP BLUE FOREVER

преди 6 години

Каквото и да пишете грозни чалгари ЩУРЦИТЕ си остават една емблематична банда за българския рок за разлика от Азис, Фики-мики и други гнойни циреи, които днес са тук утре ги няма. Айде нема нужда!

11

Ей мушмороци

преди 6 години

Плюйте деца,плюйте ***,говорете небивалици и змишльотини. Ние съвревенниците на,,Бъндераците" и ,,Гривните" знаем как беше и кой кой е а вие другари млади не можете да ни отнемете младоста .Купона който ние сме изживяли,въпреки соца вие сте обречени никога да не изживеете и проумеете. Слушайте си Криско и Граха,Фики и Азис ,жалко интернет поколение . Жалки ,неудачници с претенции.

fallback