Снимка: Twitter
fallback

Само преди дни съпругът на английската кралица – принц Филип, обяви, че се оттегля от светския живот. Самата Елизабет II обаче няма никакво намерение да намалява темпото и през уикенда бе забелязана да кара автомобил, с който се придвижи до църква в Уиндзор Парк.

Кралицата е на 91 години, но те явно по никакъв начин не се отразяват на нейната жизненост. Тя седна зад волана на своя зелен Jaguar, с който измина близо 4 км по алеите на парка. Любопитното е, че Елизабет II няма шофьорска книжка, а нейният автомобил е без номера и не е официално регистриран.

Всъщност Нейно Величество има дълга история с автомобилите, като доскоро често можеше да бъде видяна да управлява голям Range Rover. През 1998 г. тя шокира тогавашния престолонаследник на Саудитска Арабия – принц Абдула, след като го качва на автомобила си и го развежда из едно от именията си.

Принцът е стреснат по две причини. Първата е, че той не може да приеме жена да управлява автомобил, тъй като това е забрането в родината му. А втората е, че Елизабет II шофира доста бързо, което го кара в един момент да я помоли да спре, за да слезе от автомобила.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 6 години

Този принц да целува всеки ден земята, че е жив. Някои от предшественичките на тази кралица са набивали такива като него на кол, пекли са ги живи над жар и са ги хвърляли на прасетата.

6

Сп??нс

преди 6 години

Мноо зле матряла из тукашния форум , имаш Закон за движение по ПЪТИЩАТА , в собствената къща може да си караш каквото искаш - подобно на кралицата

5

neo5

преди 6 години

Да й дадат някое новичко Bentley, не да са излага с Range Rover, пък и да й измислят някаква книжка, да мине курс за шофьорлък, не да гази хора из алеите!

fallback