7

Анонимен

преди 7 години

Този принц да целува всеки ден земята, че е жив. Някои от предшественичките на тази кралица са набивали такива като него на кол, пекли са ги живи над жар и са ги хвърляли на прасетата.

6

Сп??нс

преди 7 години

Мноо зле матряла из тукашния форум , имаш Закон за движение по ПЪТИЩАТА , в собствената къща може да си караш каквото искаш - подобно на кралицата

5

neo5

преди 7 години

Да й дадат някое новичко Bentley, не да са излага с Range Rover, пък и да й измислят някаква книжка, да мине курс за шофьорлък, не да гази хора из алеите!

4

До 6

преди 7 години

Резултат от формиране на мисленето през онези 45 години: Според теб сихането от Кършияка е равностойно на кралицата?Или просто се майтапиш?По пясъците на Копакабана самоуки сиханета ритат топки по-добре от тренирания с наши пари мимун,който преди време, спокойно гледайки в камерата, попита телевизионните зрители:"Че кво ми й дала на мен тъз България?"За справка: 17-18 годишната Елизабет е воювала, защитавайки Лондон преди 73 г., а майка й е отказала да напусне града от солидарност с народа си

3

Анонимен

преди 7 години

Неправоспособна възрастна жена управлява нерегистриран автомобил, без гражданска отговорност. Остава и да е била под въздействието на алкохол и опиати. А мислех че нашия КАТ е смотан!

2

Това е

преди 7 години

Новината на деня!

1

Анонимен

преди 7 години

Това е равносилно на новината "малина грейна до федерер"!