Снимка: Анатолий Попов

 Продукти:

6 тънки свински пържоли
1/2 ч.ч. бира
3 скилидки чесън
2 глави лук
2 филии черен хляб
1 с.л. брашно
1 с.л. олио
1 ч.ч. бульон
черен пипер
 
Приготвяне:
 
Пържолите се изпичат и се оставят на топло. В добре загрята мазнина задушете ситно нарязан лук и прибавете към него брашното. В купичка сложете филийките и ги залейте с бирата и бульона, след което ги прибавете към лука.
Овкусете с черен пипер и наситнения чесън. Сложете пържолите върху получената смес и ги оставете да къкрят заедно за около 7 минути на тих огън. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Още рецепти от "Хватките" на Толик вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase