Снимка: БСП
fallback

Лидерът на Столетницата Корнелия Нинова продължава сагата "лидерски дебат" с опонента си – лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

След като двамата не спират да заливат медиите с исканията си за среща "очи в очи", сега червената председателка настоя в писмо до медиите – хората да бъдат питани какво искат да гледат: Лидерски дебат или експертни разговори.

Oще по темата

В писмото й пише следното:

"Г-н Борисов ми предложи по телефона утре да направим дебат между нас двамата, заедно с екипи, като заяви, цитирам: „Да представим екипите, да направим встъпителни думи, ние двамата да се оттеглим, да си пием кафенцето и да ръкопляскаме”. За разлика от него, ние приемаме политиката за сериозно занимание, а не за шоу програма. Затова оставаме на позиция, че го предизвиквам на лидерски дебат. Смятам, че той се страхува от това и се крие зад експерти.

Експертите не могат да носят политическа отговорност. Искам лидерски дебат и всеки да заяви визията си накъде ще води България, ако спечели изборите. За да спрем с размяната на реплики, имам едно предложение към ГЕРБ. Все се позоваваме на народа-  какво иска той и какво ни е поръчал. Предлагам те да посочат една социологическа агенция и ние да посочим една, и да направим бърз сондаж, какво иска българският народ да види и да чуе – лидерски дебат или експертни разговори, и да се съобразим с желанието и волята на народа", заключава Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

ОСМАН

преди 7 години

нинова ще я пляскаме от ДОСТ .толкова ще я пляскаме че ще е вечно доволна.......

42

Анонимен

преди 7 години

Имаше ли дебат очи в очи Тръмп - Хилари? Имаше! Даже повече от един! Във всяка нормална държава в предизборната кампания има пряк дебат между лидери! Какво ми обяснявате, че Нинова я било страх да си покаже екипа? Немалко от тези хора се изказаха по ресорните си преложения, но среща на лидерите е напълно НОРМАЛНА! Тези хора в 99% от случаите стават премиери, а аз искам да видя и преценя сам на кого от тях гласувам повече доверие да коли и да беси! Поведението на Борисов е скандално за политик...

41

l

преди 7 години

tikvata e strahlivec i prost gledah debata radev i chaceva i chakam da se posmeia na prostotii na b.b

fallback