Снимка: БТА
fallback

Служебният премиер Огнян Герджиков не изключва възможността предстоящите избори за Народно събрание да бъдат оспорени в Конституционния съд, въпреки че вече има кандидат по обществената поръчка за машинно гласуване. Той коментира темата пред журналисти тази вечер, съобщи БТА.

Герджиков заяви, че е хубаво, че има кандидат, но не може да гадае дали обществената поръчка ще завърши успешно. Много ми се иска да е успешна, защото това е едно от нещата, които ме безпокоят, добави служебният премиер.

Той отрече да е настоявал за отстраняването на главния секретар на МВР Георги Костов. Премиерът обясни, че няма как да иска оставката на Костов, след като никога не е бил в МВР и не знае какво е правил освободеният вече от президента главен секретар.

По повод изказване на доскорошния премиер Бойко Борисов, че отсраняването на Костов цели подпомагане на манипулация на изборите в полза на БСП, Герджиков коментира, че това е великолепен извод и който го е направил заслужава Нобелова награда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

?!?

преди 7 години

Ще те запомним само с това, че можеш да уволняваш. Едни чесни избори не можеш да организираш, а не забравяш да се оправдаеш първо!

20

анонимен

преди 7 години

И какво пак ще го докарате на власт и пак ще си подаде оставката и пак избори.Два пъти си дава оставката и още акъла не ви е дошъл.Но действайте САМО БОРИСОВ ще ви оправи държавата -може би след неговото управление и държава да няма.Ама тези които го доведоха на власт,те ще го унищожат за един ден.Чрез телевизите го докараха,пак чрез телевизиите ще го захвърлят.Да не си мислите,че той управлява.Жестока заблуда-управлява ви олигархията и едрия бизнес-той е техен човек.

19

анонимен

преди 7 години

Докато Борисов в тази дължава е на власт така ще е .Ще властва хаоса,безхаребието,манипулациите и безпардонността.С две думи в България нормална политика няма да има.Незнам защо бълг журналисти още не са го разбрали,и се опитват непрекъснато да го измъкват от гафовете му.Като орлици са застанали около нещо и го бранят ли бранят.Вече твърдо съм убеден,че какъвто и гаф да направи,даже и човек да убие на площад с 5000 души пак ще го защитят.Защо ли?Докато играем по свирката на Борисов политика ням

fallback