Снимка: Reuters, архив
fallback

Фрески по стените в бардак в обречения древен град Помпей дават подробна представа за сексуалните навици на хората, живели преди две хилядолетия, съобщи Яху нюз.

Според археолозите фреските са един вид "меню", от което посетителите са избирали желаните услуги, с възможности за групов секс и екстри.

Лупанарът е бил най-големият публичен дом в Помпей. Повечето жени, които са работели в него са били робини. Условията са били лоши. Сградата е малка, влажна, с тъмни и неудобни стаи, каза проф. Кели Олсън.

Според тогавашните обичаи мъжете са можели да спят с всяка жена, стига тя да не е нечия съпруга.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

Стари новини

13

Пуритан

преди 7 години

Живо се интересувсм имало ли е примоции, дискаунти, хабонамент. Имало ли е жрици в напреднала бременност. И прочее. Давали ли са да бъдат атакувани изотзадзе. Сто процента е имало преки включвания от Останкино. Хаха. *** и развратните ромеи бе. Май Везувий не е гръмнал случайно. Ай гиди проклетници.

12

Куха лейка

преди 7 години

Тия преди две хиляди години са били много зле милите ... Могли да да спят с всички жени стига да не били омъжени... Та аз си спя с всяка дето си поиска или аз си поискам, *** с омъжените ми е най-сладко...

fallback