Източник: Polygons Designs

В платформата за набиране на финансиране Kickstarter ежедневно виждаме какви ли не идеи - от изключително изобретателни, които събират в пъти повече от пари от поставените цели, до напълно абсурдни, които ни карат да си мислим каква стойност има свободното време за някои хора.

В случая говорим за един от продуктите в първата категория. Името му е Polygons и представлява лъжица за измерване на различни продукти. Тя е изработена под формата на оригами, което се сгъва и разгъва по 4 различни начина, за да отговори на нуждата на своя собственик.

Рахул Агаруал, който има няколко международни награди за своите дизайни, създава лъжицата и се надява тя да може да "разпространи щастие чрез иновации".

Стартирана преди няколко седмици, кампанията вече е събрала около 650 000 долара от около 23 000 души, което е в пъти над желаната сума от страна на собственика и то само за 2-3 седмици, а до края на кампанията има още толкова.

С този темп си е напълно възможно да се достигне 1 млн. долара преди края на кампанията, а защо не и повече? Идеята е проста, но креативна и има своето приложение в милиарди домакинства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase